MedWatch

Dansk diabetesplaster rykker ind i amerikanske klinikker

Danske Reapplix er nu endelig klar til at sende sit biologiske plaster til sårbehandling ud i amerikanske klinikker efter en ny godkendelse fra FDA. Den kommercielle lancering må dog vente til næste år, og den kræver formentlig frisk finansiering, siger selskabets topchef.

Foto: Reapplix, PR

Det danske selskab Reapplix, der har Novo Seeds og Seed Capital i ejerkredsen, skal nu endelig til at teste sit kerneprodukt i amerikanske klinikker forud for en forventet kommerciel lancering i 2018. Det siger selskabets adm. direktør, Graeme Brookes i et interview med MedWatch.

”Vi vil sætte gang i nogle markedstest og finde ud af, hvordan produktet bliver modtaget af amerikanske klinikere, og så vil vi foretage den kommercielle lancering i USA på et senere tidspunkt,” siger han og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier