MedWatch

Tysk Novo-selskab fortsætter fremdriften

Et tysk biotekselskab, som Novo A/S gik ind i tidligere i år med en trecifret millioninvestering, har vendt minus til plus og hævet sin omsætning med en tredjedel i årets første kvartal. Novo-direktør er på vej ind i bestyrelsen.

Foto: Colourbox

Det er tilsyneladende en sund forretning, som det danske investeringsselskab Novo A/S købte sig ind i tidligere i år, da man overtog 8,9 pct. af aktierne i tyske Evotec for godt 90 mio. euro, eller omtrent 670 mio. kr. på det tidspunkt.

Den tyske biotek- og kontraktforskningsselskab lukkede 2016 med en fremgang på 170 pct. i driftsresultatet, og de gode takter er fortsat ind i 2017. Selskabet har således offentliggjort et kvartalsregnskab, hvor man har vendt minus til plus på bundlinjen, og samtidig har lagt en tredjedel til toplinjen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier