MedWatch

Leo Pharmas voksende pipeline vil fortsat presse bundlinjen i 2017

Det er arbejdet med de nye biologiske lægemidler brodalumab og tralokinumab, som løber med opmærksomheden i Leo Pharmas pipeline, ikke kun af positive årsager, men selskabet har en række andre projekter i støbeskeen, som ledelsen er ligeså spændte på.

Med sidste års køb af midlerne brodalumab og tralokinumab er Leo Pharma rykket tættere på en lancering af et biologisk lægemiddel. Et helt nyt produktområde for selskabet, og et som man har store forhåbninger til, også selvom der er kommet uldne meldinger på brodalumab på det amerikanske marked.

I USA er brodalumab, et biologisk lægemiddel mod psoriasis, blevet udstyret med en såkaldt black box-warning, den strengeste advarsel som de amerikanske lægemiddelmyndigheder kan påhæfte et lægemiddel. Det skyldes forekomsten af selvmordstanker blandt nogle af de patienter, som bruger det. Og selvom den beslutning vækker en vis bekymring hos ledelsen i Leo Pharma, som købte de europæiske rettigheder til midlet, ødelægger det ikke forhåbningerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier