MedWatch

Genmab vil gøre det selv

Hos Genmab er topchef Jan van de Winkel ikke interesseret i hverken at opkøbe eller selv at blive købt. Det er sjovere at gøre det selv, siger han i dagens udgave af Børsen.

Foto: PR Genmab

Der har været en del spekulationer fremme – særligt fra det amerikanske finanshus Jeffries – om at Genmabs partner Johnson & Johnson skulle være interesseret i at opkøbe Genmab.

Men det er ikke et scenarie, der umiddelbart appellerer til hverken den adm. direktør eller bestyrelsesformanden i Genmab, skriver Børsen i dag, hvor adm. direktør Jan van de Winkel dog også understreger, at det i sidste ende er investorerne, der bestemmer.

”Men vores ambition er, at skabe værdi som vores egen virksomhed og som et innovations-kraftcenter. Det synes jeg er meget mere sjovt, og det bygger meget mere værdi for aktionærerne,” siger Jan van de Winkel til avisen.

Bestyrelsesformand Mats Pettersson supplerer med, at Genmab kan være interesseret i at opkøbe teknologier eller indgå nye partnerskaber, men det ligger ikke i kortene at foretage opkøb af hele andre virksomheder.

 

Genmab-formand: Egen salgsstyrke er et realistisk mål

Genmab-topchef: Priserne på kræftmidler vil komme under pres

Genmab-succes fører til medarbejderboom: Skal øge arbejdsstyrken med op til 20 pct. i år

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier