MedWatch

Fruergaard: Samarbejde er nødvendigt for at løse prisproblem i USA

Den samlede medicinalbranche må samarbejde med de magtfulde amerikanske indkøbsforeninger, lyder det fra Novo Nordisks adm. direktør Lars Fruergaard Jørgensen i et interview med Bloomberg.

Det er nødvendigt, at Novo Nordisk og den øvrige medicinalbranche samarbejder med de amerikanske indkøbsforeninger, hvis man skal løse nogle af de udfordringer, det amerikanske sundhedssystem står over for.

En stor patientgruppe får ikke gavn af de rabatter, indkøbsforeningerne forhandler hjem, men må betale medicinalselskabernes listepriser. Og det er et stort problem, siger Novos administrerende direktør, Lars Fruergaard Jørgensen, i et interview med Bloomberg News.

Fruergaard signalerer desuden, at Novo i udviklingen af nye lægemidler fremover må stræbe efter at levere endnu større forbedringer for patienterne.

Specifikt når det kommer til udviklingen af nye lægemidler til behandling af fedtlever, vil Novo fokusere på sin egen lægemiddelkandidat semaglutid, og dernæst partnerskaber, skriver Bloomberg.

Novo-top åbner for større opkøb i historisk melding

Novo-boss: Prispres spreder sig ikke til lukrativt område - endnu

Novo Nordisk har fundet checkhæftet frem - væksten skal komme udefra

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier