MedWatch

Genmab sendes til tops efter dugfrisk analyse

Et skulderklap fra et amerikansk børshus, der lægger ekstra milliarder til de kommercielle forventninger til Darzalex, får Genmab-aktien til at stige fra morgenstunden.

penge økonomi
Foto: Colourbox

Genmab har fået en god start på børshandelen tirsdag, hvor aktien har lagt sig i toppen af det toneangivende danske aktieindeks, C20 Cap.

Efter ti minutters handel er Genmab steget 2 pct. til 1449 kr.

Fremgangen kommer, efter at det amerikanske børshus Jefferies tirsdag har løftet kursmålet for aktien til 1750 kr. fra 1500 kr.

Jefferies gentager desuden anbefalingen "køb" af Genmab og spår Genmabs kræftmiddel Darzalex endnu større succes end tidligere.

Således venter Jefferies nu, at Darzalex på sigt når et årligt topsalg på 8,1 mia. dollar, eller 56,5 mia. kr., alene i knoglemarvskræft. Det er 1,1 mia. dollar, eller omkring 7,7 mia. kr., mere, end børshuset tidligere så mulighed for.

Darzalex markedsføres af Genmabs partner - det Johnson & Johnson-ejede Janssen - og Genmab er berettiget til tocifrede royalties, eller procenter, af salget.

Amerikanere lægger milliarder oven i Darzalex-estimat

”Et lægemiddel som Darzalex kommer kun én gang hvert tyvende år”

Genmab runder milliard-milepæl i 2017 - og mere til

Tocifret januar-vækst for Genmabs guldæg i USA

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier