MedWatch

Medie: Sanofi gør klar til salg af kopiforretning

Franske Sanofi sætter angiveligt fut under processen med et frasalg af selskabets europæiske generikadivision, rapporterer Reuters. Det kan blive en handel til over 2 mia. euros, lyder det.

Foto: Jacques Brinon/AP/Ritzau

En større handel i medicinalindustrien kan være under opsejling. I hvert fald har unavngivne kilder fortalt til Reuters, at franske Sanofi nu gør klar til et frasalg af selskabet europæiske generikadivision.

Ifølge kilderne leder franskmændene nu efter rådgivere til at stå for salget forud for en auktionsproces, der skal begynde efter sommerferien.

Angiveligt er en håndfuld banker blevet udpeget til at præsentere deres endelige pitch ti lat stå for en handel, som Reuters vurderer til at kunne blive mere end 2 mia. euros, knap 15 mia. kr., værd.

Det endelige rådgivningsteam bør være udpeget om cirka to uger, lyder det fra kilderne.

Allerede sidste år i oktober annoncerede det franske medicinalselskab, at man ønskede at frasælge generikadivisionen. I januar lød det, at man forventede, at frasalget var endeligt ved udgangen af 2018.

Sanofi har ikke ønsket at kommentere sagen.

Sanofi gør klar til eksemkamp mod Pfizer

Sanofi vil bygge ny milliarddyr fabrik med samarbejdspartner

Sanofi får fjernet salgsblokade

Forsiden lige nu

Nyt milliontab i Labflex

For andet år i træk viser regnskabet for laboratoriefirmaet Labflex et stort underskud. Ledelsen forventer for 2018 endnu et år med tab.

David Solomon lander nyt topjob

Mindre end tre måneder efter at være trådt tilbage som adm. direktør i amerikansk biotekselskab efter kontrovers om brug af et kreditkort er den tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon atter tilbage i direktørstolen. Denne gang i et britisk biotekselskab.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier