MedWatch

Løvens store satsning får vanskelig start

En nylig FDA-afgørelse sætter spørgsmålstegn ved ét af elementerne i Leo Pharmas milliardstore handel med AstraZeneca. Leo Pharma fastholder ambitionerne, og der er fortsat blockbusterpotentiale, men andre ser en vanskelig kamp på et konkurrencepræget marked.

Der står milliarder og atter milliarder på spil.

Den danske medicinalkoncern Leo Pharma har for vane hellere at ville snakke om patienterne end om pengene – ud fra devisen om, at leverer man det bedst mulige produkt, som når ud til flest mulige patienter, så skal forretningen nok følge med. Og når man snakker psoriasis, så er det en enorm forretning, alene på grund af antallet af patienter. Leo anslår selv, at omkring én ud hver 50. person på globalt plan lider af psoriasis i en eller anden form.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier