MedWatch

BMS parrer guldæg med lovende nyrekræftmiddel

Amerikanske Bristol-Myers Squibb har indgået en aftale om at teste sin milliardomsættende immunterapi Opdivo med et lovende middel mod nyrekræft fra et amerikansk biotekselskab. Samtidig udvider man sit akademiske netværk inden for immunonkologi.

Foto: BMS / PR

Amerikanske Bristol-Myers Squibb kan allerede bryste sig af at have den eneste godkendt immunterapi til behandling af nyrekræft i sin PD-1-hæmmer Opdivo (nivolumab). Men nu vil selskabet konsolidere sin førerposition i denne niche ved at kombinere sit middel med et lovende nyrekræftmiddel udviklet af et californisk biotekselskab.

BMS har således indgået et nyt klinisk samarbejde med San Francisco-baserede Exelixis om at undersøge Opdivo i kombination med biotekselskabets middel Cabometyx (cabozantinib). Det skriver medicinalkoncernen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier