MedWatch

Biotekselskab dropper cancervaccine

Et amerikansk biotekselskab, der har den tidligere Lundbeck-direktør Ulf Wiinberg i bestyrelsen, har nu valgt at trække stikket på selskabets førende kræftvaccine.

Foto: Colourbox

Amerikanske Agenus har valgt at droppe udviklingen på selskabets førende kræftvaccine. Det skriver Endpoints News. Det er en uafhængig datamonitoreringskomite, der har fulgt et fase 2-studie med cancervaccinen Prophage i kombination med Avastin (bevacizumab) fra Roche, som ikke fandt noget opmuntrende grundlag for at gå videre med udviklingen. Det viste sig, at kombinationen ikke var bedre end bevacizumab i at forlænge overlevelsen hos patienter med hjernekræft.

Studiet blev lanceret i 2013 og havde til hensigt at rekruttere 165 patienter.

"Den foreløbige analyse pegede på, at det vil være usandsynligt, at studiet vil vise at vaccinen i kombination med bevacizumab vil føre til bedre overlevelse end bevacizumab som monoterapi. Derfor, efter datamonitoreringskomiteens anbefaling, periodiseringen for forsøget er blevet lukket," lyder det i en såkaldt SEC-filing.

Den tidligere topchef for Lundbeck, Ulf Wiinberg, blev tilbage i maj sidste år, præsenteret for nyt bestyrelsesmedlem hos Agenus.

 ”Nu har jeg forladt Lundbeck, og siden er jeg stoppet med at følge med i selskabet”

 Roches immunterapi viser effekt i ny indikation

 Roche-blockbuster får ny godkendelse  

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier