MedWatch

Saniona går i plus efter flere partneraftaler i 2016

Efter et år med flere væsentlige fremskridt for Saniona slutter biotekselskabet 2016 af med en væsentligt større omsætning og formåede også at hive et lille plus hjem på bundlinjen.

Foto: Saniona/ PR

Flere nye forskningsaftaler, milepælsbetalinger og fremskridt i den kliniske pipeline har hjulpet biotekselskabet Saniona til et overordentligt nydeligt opsving på toplinjen. Samtidig har man også fået vendt et tocifret millionunderskud til et lille overskud.

Selskabet står primært for udviklingen af lægemiddelkandidater til sygdomme i centralnervesystemet, autoimmune og stofskiftesygdomme samt smertebehandling. De fokusområder var med til at indbringe 60,4 mio. svenske kroner i forhåndsbetalinger fra nye forskningsaftaler i 2016. Pengene kommer fra aftaler indgået med Boehringer Ingelheim, Medix, Upsher Smith, og udgjorde dermed langt størstedelen af den samlede omsætning på 74,9 mio. SEK for året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier