MedWatch

Lif: Genomcenteret mangler fokus på fremtidens behandlinger

Hos Lægemiddelindustriforeningen er man begejstret for regeringens planer om et nationalt genomcenter, og ser frem til samarbejdet, men mener samtidig også, at der mangler mere fokus på ét afgørende element.

Foto: Colourbox

Danmark er nu for alvor ved at hoppe med på trenden omkring personlig medicinsk behandling. I december lød startskuddet med en ny strategi på området for personligt medicin, og nu er der blevet taget hul på det næste centrale element i arbejdet: Et nationalt genomcenter.

Her skal man oparbejde en genombank, som skal hjælpe til større effektivitet i behandlingen ved at bruge patienternes gener til at finde den bedst egnede medicin til den enkelte patient.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Corona har udfordret og skærpet centrale dele af BII-konceptet

En central del af konceptet bag Bioinnovation Institute (BII) er den daglige gang i life science-kontorfælleskabet Cobis, hvor porteføljeselskaber har mulighed for at mødes uformelt med andre selskaber og potentielle investorer. Med corona hærgerende har det i lange perioder ikke været muligt, og det har udfordret konceptet, siger adm. direktør, Jens Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier