MedWatch

Medivir udpeger ny topchef

Det svenske selskab Medivir, der har skiftet sit kliniske fokus fra hepatitis til kræftbehandling for nylig, har nu også udpeget en ny adm. direktør til at styre selskabet fremover.

Foto: Medivir/PR

Det svenske biofarmaselskab Medivir har gennemgået dramatiske ændringer i den seneste tid, efter selskabets tidligere ret så lukrative hepatitisforretning blev stort set nulstillet. Det tog svenskerne konsekvensen af sidste år og rettede fokus mod onkologiområdet i stedet for, og nu har man ansat en ny adm. direktør til at styre selskabet på den rejse.

Medivir skriver i en pressemeddelelse, at man har udnævnt Christine Lind som ny topchef fra og med 1. april. Hun overtager posten fra Niklas Prager, som tidligere sad i selskabets bestyrelse, men overtog chefstolen i 2014.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier