MedWatch

Tocifret milliardhandel undervejs i CRO-sektoren

Den amerikanske koncern LabCorp skulle ifølge Reuters være på vej til at foretage sin anden milliardstore overtagelse af en CRO-virksomhed på godt to år.

Foto: Colourbox

Laboratory Corporation of America Holdings (LabCorp) ser ud til at blive en endnu større aktør inden for kontraktforskningsverdenen. Koncernen er ifølge Reuters nemlig i færd med at foretage sit andet markante opkøb på området på lidt mere end to år.

Denne gang skulle der ifølge det amerikanske medie være tale om en mere end 8 mia. dollars (55,4 mia. kr.) stor overtagelse af CRO-virksomheden Pharmaceutical Product Development (PPD).

Dermed overgår selskabet sin hidtil største handel, som blev annonceret tilbage i november 2014, hvor man overtog CRO-virksomheden Covance for 6,1 mia. dollars.

 Diagnostikgigant køber CRO i megahandel

PPD har tidligere ifølge Reuters været rygtet til salg. LabCorp skulle ifølge kilder tæt på processen blot have været en af flere parter, der deltager i en auktion for det kapitalfondsejede PPD. Der skulle således ikke være nogen sikkerhed for, at LabCorp ville lukke handlen.

 To amerikanske milliardhandler rygtes undervejs

Den amerikanske CRO-virksomhed PPD fokuserer sin forskning på en lang række terapeutiske områder, der spænder fra hjerte-kar til urologi, og er ejet af de to kapitalfonde Carlyle Group og Hellman & Friedman. De købte firmaet for 3,9 mia. dollars i 2011.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier