MedWatch

Teva får ingen hjælp af domstol

Der har ikke været megen hjælp at hente hos domstolene for israelske Teva, der ellers har forsøgt at få rettens ord for, at patentet på selskabets sklerose-topsællert er blevet krænket.

Foto: Colourbox

En amerikansk domstol har afvist israelske Tevas anklage om, at patentet på dets sklerosemiddel Copaxone er blevet krænket. Ifølge Reuters drejer det sig om fire anklager om patentkrænkelse, som distriktdomstolen i Delaware nu har afvist.

Afvisningen kommer kun fire måneder efter, at amerikanske embedsmænd har ugyldiggjort tre patenter på Tevas sklerosemiddel som en reaktion på de udfordringer, som medicinalselskabet Mylan har oplevet med dets generiske udgave af Copaxone.

Patenterne, der udløber i 2013 omfatter en 40-milligram injektion af Copaxone, som patienter administrerer tre gange om ugen.

Teva har meddelt, at man agter at appellere dommen.

 Teva nedjusterer forventningerne 

 Teva indgår milliardforlig om korruption

 Generikahandel hjælper Teva til omsætningsvækst 

Mere fra MedWatch

Biontech-direktører: Derfor måtte Afrika vente på coronavacciner

Tyske Biontech vil bruge de mange corona-milliarder på at hjælpe lande i Afrika med at komme både coronavirus, malaria og turberkulose til livs, men alligevel stod kontinentet langt nede i køen, da de første coronavacciner skulle distribueres. MedWatch har spurgt hvorfor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier