MedWatch

Eli Lilly dropper fransk aftale om lyn-insulin

Amerikanske Eli Lilly har sløjfet en aftale med et fransk biotekselskab om udvikling af en ultra-hurtigvirkende version af medicinalselskabets bedst sælgende lægemiddel – et lægemiddel, som skulle have taget kampen op med et nyt Novo-produkt.

Foto: Eli Lilly

Siden december 2014 har det franske biotekselskab Adocia arbejdet på at udvikle en ultra-hurtigvirkende formulering af amerikanske Eli Lillys insulinanalog lispro. Men nu har Eli Lilly bestemt at rive den aftale i stykker. Det skriver Adocia i en pressemeddelelse.

Eli Lilly har torsdag 26. januar sendt et brev til sin nu tidligere partner og informeret dem om, at man ikke længere vil deltage i udviklingen af kandidaten kaldet BioChaperone Lispro til behandling af patienter med type 1 og type 2 diabetes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier