MedWatch

Sanofi-partner skal hjælpe danskere med oral diabetesmedicin

Et amerikansk biotekselskab, der netop har indgået et samarbejde med Sanofi, har nu også underskrevet en aftale med et datterselskab til en dansk biotek- og kontraktforskningsvirksomhed.

Foto: Colourbox

Det amerikanske biotekselskab Enteris Biopharma har indgået et samarbejde med et dansk biotek- og kontraktforskningsselskab (CRO). Det New Jersey-baserede selskab har således skrevet under på en partnerskabsaftale med KeyBioscience AG, som er et helejet datterselskab under danske Nordic Bioscience. Det skriver amerikanerne i en pressemeddelelse.

Nordic Bioscience, som holder til i Herlev, udvikler blandt andet biomarkører og tilbyder sin forskningsekspertise til andre aktører gennem kontrakter. Herudover udvikler selskabet, der er ejet af den erfarne life science-rigmand Claus Christiansen, også sine egne lægemiddelkandidater inden for blandt andet NASH, diabetes og slidgigt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier