MedWatch

Industrien bør rotte sig sammen mod voksende hackertrusler

Medicinalindustrien skal blive bedre til at samarbejde på tværs af sektoren, for at sikre sig mod hackerangreb. Det mener en dansk sikkerhedsekspert, som også peger på den nye persondatalov som et potentielt ømt punkt for industrien.

Foto: Colourbox

Når det kommer til life science-sektoren, så er det i høj grad medicoindustrien, som har fået den tvivlsomme ære at løbe med meget af opmærksomheden, når det kommer til it-trusler. Sager som den om St. Jude, der sidste år blev beskyldt for alvorlige sikkerhedsbrister, og Johnsons & Johnsons advarsler om sårbarheder ved deres insulinpumper, har skabt opmærksomhed omkring hacking af medicinsk udstyr.

Men de bør ikke løbe med hele opmærksomheden i life science-sektoren, for medicinalindustrien skal såvel som medico – og alle andre brancher for den sags skyld – ruste sig mod hårdere sikkerhedstrusler. Det mener Torben Krog, som er sikkerhedschef i den danske afdeling af det franske it-selskab ATOS, der blandt andet leverer infrastruktur til de olympiske lege, men også har flere kunder i finans- og medicinalsektoren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

ALK skifter topchef i Nordamerika

ALK’s amerikanske topchef, Jorge Alderete, har sagt sin stilling op efter næsten 23 år i selskabet. Som afløser har allergikoncernen udpeget en mand fra egne rækker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier