MedWatch

Dansk biotekselskab får milliardstort forlig

Det danske biotekfirma Forward Pharma har indgået et omfattende forlig med den amerikanske koncern Biogen, som sikrer firmaet en milliardindtægt her og nu, samt muligheden for yderligere pengestrømme senere hen (opdateret 14:37).

Foto: Colourbox

Forward Pharmas langvarige retsstrid med det amerikanske firma Biogen har nu taget en ny drejning. Det danske biotekselskab meddeler tirsdag, at man har indgået forlig med Biogen.

Forliget betyder, at Biogen betaler Forward Pharma et kontantbeløb på 1,25 mia. dollars (8,7 mia. kr.), men der kan være yderligere penge på vej til det danske selskab. For der er desuden tale om indgåelsen af en licensaftale mellem de to selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier