MedWatch

DTU-spinout vil have fingrene i lukrativt kræftområde

Et nyt spinout fra DTU sigter mod en af tidens mest eftertragtede områder, immunterapi, og er nu gået i gang med at lede efter kunder til forretningen.

Foto: Colourbox

Et hold af DTU-forskere har søsat en ny kontraktforskningsvirksomhed, Immumap Services, som skal kapitalisere på et af denne tids mest populære områder, immunterapi. Det lille selskab skal finde vej ind i de kliniske forsøg og hjælpe med analyser, som kan forbedre designet af nye behandlinger.

”Vores påstand er, at det er værd at undersøge hvordan præparaterne virker, hvad end man har fået positive eller negative resultater i sine forsøg. For mellem at patienten bliver doseret, og man får klinisk respons, er der en kæmpe mængde info, som der kan være rigtig mange nyttige informationer i,” forklarer selskabets adm. direktør, og indtil videre eneste lønnede ansatte, Thomas Mørch Frøsig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier