MedWatch

DTU-spinout vil have fingrene i lukrativt kræftområde

Et nyt spinout fra DTU sigter mod en af tidens mest eftertragtede områder, immunterapi, og er nu gået i gang med at lede efter kunder til forretningen.

Foto: Colourbox

Et hold af DTU-forskere har søsat en ny kontraktforskningsvirksomhed, Immumap Services, som skal kapitalisere på et af denne tids mest populære områder, immunterapi. Det lille selskab skal finde vej ind i de kliniske forsøg og hjælpe med analyser, som kan forbedre designet af nye behandlinger.

”Vores påstand er, at det er værd at undersøge hvordan præparaterne virker, hvad end man har fået positive eller negative resultater i sine forsøg. For mellem at patienten bliver doseret, og man får klinisk respons, er der en kæmpe mængde info, som der kan være rigtig mange nyttige informationer i,” forklarer selskabets adm. direktør, og indtil videre eneste lønnede ansatte, Thomas Mørch Frøsig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier