MedWatch

Nordiske aktører går sammen om at opruste på lægemiddeldata

I et forsøg på at styrke den nordiske lægemiddeldata og ruste sig mod konkurrence fra udenlandske selskaber har de fire nordiske lande slået sig sammen om en investering i Swedish Pharma Intelligence.

Foto: Colourbox

I et forsøg på at højne kapaciteten af sine ydelser og stå stærkere over for internationale konkurrenter er tre danske, norske og finske lægemiddeldataaktører gået sammen om en investering i sin svenske kusine, Swedish Pharma Intelligence.

De tre aktører, Dansk Lægemiddelinformation, norske Farmastat og finske Lääketeitokeskus samt Swedish Pharma Intelligence servicerer medicinalindustriens interesseorganisationer i deres pågældende lande med analyser og andre markedsdata. I Danmark er det Lægemiddelindustriforeningen, som Dansk Lægemiddelinformation ligger under.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier