MedWatch

Direktører flygter fra Alexion

Både den adm. direktør samt finansdirektøren har taget benene på nakken efter en intern sag om bedrageri hos amerikanske Alexion.

Foto: Colourbox

Der er blevet tomt på direktionsgangen hos det amerikanske biotekselskab Alexion. Både den adm. direktør David Hallal samt finansdirektøtren Vikas Sinha har valgt at forlade selskabet pludseligt. Det skriver Endpoints News.

David Hallal har begrundet sin beslutning med ”personlige årsager”, mens Vikas Sinha ”forfølger andre muligheder.”

For et par uger siden meddelte Alexion, at man havde igangsat en intern undersøgelse på baggrund af uspecificerede anklager om bedrageri i salget af blodsygdomslægemidlet Soliris, der er en af verdens dyreste behandlinger. Alexion udskød også selskabets regnskab for tredje kvartal.

"Den tidligere annoncerede undersøgelse af Revisions- og Finansudvalget er næsten afsluttet. På dette tidspunkt har Revisions- og Finansudvalget ikke identificeret nogle fakta, der kræver, at selskabet opdaterer tidligere rapporterede historiske resultater," lød det blandt andet i en meddelelse fra selskabet tirsdag.

Den tidligere adm. direktør for AstraZeneca David Brennan fungerer nu som midlertidig adm. direktør hos Alexion, mens David J. Andersen overtager stillingen som finansdirektør.

 Alexion-opkøb viser gode fase 1-data

 NICE sætter foden ned overfor Alexion

 Alexion scorer eftertragtet voucher  

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier