MedWatch

Tidl. Santaris-direktør: Vi er rykket til Champions League

For to år siden stod det danske biotekselskab Santaris med valget mellem at blive børsnoteret i USA eller blive opkøbt af Roche. Valget faldt på den schweiziske koncern, og direktør Bo Rode Hansen fortæller om at være en lille del af noget stort og om konsekvenserne, som blandt andet tæller tocifrede millioninvesteringer og tyve nye ansigter.

Foto: Stefan Singh Kailay

Roche Innovation Center Copenhagen er et af syv innovationscentre, som den schweiziske life science-mastodont har rundt omkring på kloden, og den står på skuldrene af det danske biotekfirma Santaris Pharma, som blev opslugt i august 2014 for 250 mio. dollars.

Men det danske selskab var dengang på nippet til at træffe en beslutning, der havde sat kursen hen mod en ganske anden destination. Ledelsen stod med et valg mellem at blive børsnoteret i USA og at indgå opkøbsaftalen med Roche.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier