MedWatch

Nyt hold life science-babyer klar i Novo Nordisk Fondens regi

Novo Nordisk Fonden og Acceleraces mentornetværk NOME åbner op for skandinavisk udvidelse af netværket og er samtidig klar med dets næste hold life science-spirer.

Foto: Colourbox

Hos Novo Nordisk Fonden og Acceleraces mentornetværk, Nordic Mentor Network for Entrepreneurship (NOME), er man nu klar med to nye skridt i den planlagte udvikling. Dels har man indlemmet en nyt hold virksomheds-spirer i netværket, og derudover har man også åbnet kontorer i Norge og Sverige, som skal sikre et større tværgående arbejde på tværs af de nordiske grænser.

”Tanken med det her projekter er, at man skal have de bedst mulige mentorer og de bedst tænkelige selskaber i netværket, og der mener vi, at vi får et bedre grundlag, hvis vi udvider aktiviteterne til at gælde hele Norden,” forklarer Morten Heide, som er partner i Accelerace og en af NOME-stifterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler ni nye lægemidler og afviser ét

Roche og Biogen er blandt de selskaber, som får en anbefaling til ny medicin, efter det europæiske lægemiddelangenturs ekspertpanel, CHMP, har holdt dets september-møde. Pfizer får som eneste selskab afvist et lægemiddel.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier