MedWatch

Dansk konsulenthus vil hjælpe med industriens mangel på akademikere

Det danske konsulenthus AlfaNordic har søsat et nyt initiativ, der skal bygge bro mellem de akademiske institutioner og life science-industrien.

Hvad gør man, hvis man finder sig selv i en situation, hvor man kæmper om de samme talentfulde medarbejdere med den industri, som man lever af at servicere? For det hastigt voksende AlfaNordics vedkommende var svaret på dilemmaet oprettelsen af en lidt særlig form for graduate-program kaldet Pharma Academy. AlfaNordic er et konsulenthus, som udelukkende hjælper virksomheder inden for life science-området.

”Vi hjælper med problematikker inden for produktion, kvalitet og rådgivning i industrien både i Danmark og internationalt. Vi har eksempelvis farmaceuter og kemiingeniører ansat, som er inde at hjælpe i forskellige forløb i produktionen. Det går godt, men vi er selvfølgelig også mærket af den stagnation, man lige pludselig oplever blandt de store spillere i den danske medicinalindustri. Men det virker som om, at vi har fundet en niche, hvor der ikke er så mange spillere, og vi har nogle dygtige medarbejdere, der er fundamentet for den succes, vi har oplevet de sidste par år,” siger Frank Winther-Hinge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier