MedWatch

Janssen søger om godkendelse af mulig psoriasis-blockbuster

Amerikanske Janssen har indleveret en ansøgning for et nyt lægemiddel til behandling af psoriasis, som er udviklet i samarbejde med et tysk biotekselskab, der har flere forbindelser til den danske life science-industri – på både godt og ondt.

Den amerikanske storkoncern Johnson & Johnson og dens medicinalselskab Janssen har udpeget ti nye lægemidler, som hver især kan gå hen og blive en milliardforretning for koncernen. Og nu har Janssen afleveret en registreringsansøgning for et af disse midler i USA.

Janssen har således ansøgt de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, om at få godkendt midlet guselkumab til behandling af svær plakpsoriasis. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabets biotekpartner, tyske Morphosys.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier