MedWatch

Daiichi indgår tredje canceraftale på to uger

Japanske Daiichi Sankyo har indgået dets tredje aftale på onkologiområdet inden for de sidste to uger.

Foto: Colourbox

Der er gang i forhandlingerne hos japanske Daiichi Sankyo, der nu har indgået dets tredje canceraftale på bare to uger. Det skriver FierceBiotech.

Aftalen er indgået med Dana-Farber kræftinstitut og gennem aftalen vil Daiichi få adgang til såkaldte xenografts-modeller afledt af både dyr og patienter samt lungekræft-knowhow udviklet af Pasi janne fra Dana-Farber og hans kolleger. Målet er at bruge den viden og de ressourcer, som Daiichi nu får adgang til, til at bygge en translationel farmakologipakke i forhold til Daiichis fokus på kungekræft.

"Vi søger at forstå mekanismerne bag sygdommen samt indledende og sekundær resistens for at udvikle målrettede behandlinger med det ultimative mål at identificere en potentiel ny behandling til patienter med lungekræft," udtaler Antione Yver, chef for onkologi i F&U hos Daiichi.

Aftalen med Dana-Farber er den tredje onkologiaftalen, som Daiichi indgår inden for de seneste to uger. I slutningen af september blev der underskrevet en aftale med Zymeworks om bispecifikke antistoffer og i starten af oktober fulgte man op med en præklinisk immunonkologiaftale med AgonOx.

Amgen indgår japansk aftale om biosimilærer

Daiichi dropper lungekræftstudie

AZ indgår vaccineaftale med Daiichi

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier