MedWatch

Genomic Expression vil begynde tests med æggestokkekræft

Sammen med en ny partner har danske Genomic Expression modtaget en ny bevilling, som gør det muligt at indlede genetiske tests på patienter med kræft i æggestokkene.

Foto: PR

Det danske, men New York baserede, diagnostiske selskab Genomic Expression har sammen med innovationsinkubatoren OvaCure modtaget en bevilling fra EU-kommissionens Eurostars-program. Målet er at kortlægge de signaturer for genudtryk, som gør det muligt at identificere den mest effektive behandling for den enkelte patient. Det melder Genomic Expression fredag.

Genenomic Expressions diagnostisk platform til sekventering af RNA, OneRNA, skal bruges på patientprøver, som OvaCure skal stå for indsamlingen af. OvaCure er en videnskabelig innovationsinkubator som fremskynder kræftbehandlinger i kampen mod kræft i æggestokkene, og har derfor et bredt, og internationalt samarbejdsnetværk, som skal gøre det lettere at få fat i patientprøverne. Genomic Expressions adm. direktør Gitte Pedersen mener, at partnerskabet mellem de to er ideelt til forsøget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier