MedWatch

Sanofi satser på diabetes sammen med Google

Franske Sanofi og amerikanske Verily, der er det tidligere Google Life Sciences-firma, opretter en fælles satsning inden for diabetes.

Foto: PR

Selskabet Onduo har mandag set dagens lys, og det er et firma født af umiddelbart særdeles ressourcestærke forældre. For det er et joint venture skabt af Sanofi og Google-selskabet Verily Life Sciences.

Onduos fokus vil være på diabetesområdet med en mission om at "hjælpe mennesker med diabetes med at leve et sundt liv ved at udvikle omfattende løsninger, der kombinerer enheder, software, medicin og professionel pleje for at muliggøre enkel og intelligent sygdomsbehandling".

Sanofi investerer 248 mio. dollars kontant i foretagendet, mens Verily investerer i et tilsvarende niveau, uden dog at oplyse hvordan.

Joshua Riff bliver adm. direktør for selskabet, som vil forsøge at udnytte Verilys erfaring med miniatureelektronik, analytiser og forbruger-softwareudvikling og Sanofis kliniske ekspertise og erfaring i at udvikle lægemidler til mennesker, der lever med diabetes. Han kommer fra en stilling hos det UnitedHealth-ejede Optum.

"Fra overvågning af fødevareindtag til test af blodsukkerniveauet til aktivt at søge lægehjælp – det er utroligt svære udfordringer både på det fysiske og psykiske velbefindende, som en person, der lever med diabetes, står over for. Vi ønsker at udvikle løsninger, der tillader mennesker med diabetes til at fokusere på de ting, de elsker og nyder i livet ved at tilbyde værktøjer til at håndtere deres diabetes på en mindre besværlig måde," udtaler Joshua Riff i en pressemeddelelse fra Sanofi.

 Google investerer massivt i medicinal og medico

 Sanofi fastholder forventningerne trods lavere diabetessalg

 Sanofi vil gøre behandlingen lettere for diabetikerne

 Sanofi jagter Novos guldæg

 Sanofi-topchef rusker op - lancerer helt ny strategi

 GSK skal lave bioelektronisk medicin med Google-selskab 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier