MedWatch

Symphogen-medstifter indgår ny, potentiel milliardstor aftale

En tidligere medstifter af Symphogen står nu i spidsen for et britisk biotekselskab, som tæller Novo Ventures blandt sine største investorer, og som netop har tilføjet en potentiel milliardaftale til dets portefølje af big pharma-aftaler.

Foto: Colourbox

I Cambridge i Storbritannien ligger der et biotekselskab med en dansk topchef, med en dansk storinvestor, og ikke mindst med succes. Det britiske biotekselskab F-star fortsætter således sin fremmarch inden for feltet bispecifikke antistoffer under danskeren John Haurum. Senest har selskabet i denne uge indgået en aftale med amerikanske Denali, som på sigt kan indbringe F-star milliarder.

”Det her er en vigtig aftale for os, fordi den giver os indtægter og giver os mulighed for at udnytte vores platform inden for andre forretningsområder, end der hvor vi selv er aktive. Vi har denne platformsteknologi til at lave bispecifikke antistoffer, som vi selv bruger til at udvikle lægemidler inden for immunonkologi, der er vores fokusområde. Vi har nogle egne projekter, som bevæger sig frem mod klinikken,” siger John Haurum til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier