MedWatch

Biotekmilliardær gør klar til to nye børsnoteringer

Den amerikanske biotekmilliardær Patrick Soon-Shiong løfter sløret for to nye børsnoteringer af life science-selskaber kort tid efter hans seneste notering i USA.

Foto: Nasdaq

Den driftige biotekmilliardær Patrick Soon-Shiong ser ikke ud til at ville stoppe sin entreprenante stil. For nyligt noterede "verdens rigeste læge" biotekselskabet NantHealth med 606,8 mio. kr. til følge, og nu løfter han sløret for endnu to snarlige børsnoteringer.

NantHealth er en del af Patrick Soon-Shiongs NantWorks-konglomerat, der har omkring ni forskellige enheder, og det er to af selskaberne fra dette konglomerat, der står foran en børsdebut.

Patrick Soon-Shiong fortalte således ifølge Bloomberg News på weekendens ASCO-konference i Chicago, at biotekselskabet NantBiosciences og diagnostikfirmaet NantOmics snart ville blive børsnoteret, uden dog at nævne nogen nærmere tidshorisont.

De to selskaber er tæt forbundne. NantHealth er i færd med at udvikle en omfattende protein-screeningstest, kaldet GPS Cancer, som er beregnet til at hjælpe læger med deres behandlingsvalg. Testen er skabt og vil blive drevet af NantOmics, der har udstedt en eksklusiv licens til NantHealth.

 Biotekmilliardær går på børsen med endnu et selskab

 Biotekmilliardær samler tung cancertrup

 Utraditionelt træk fra biotekmilliardærs selskab

 Iværksætterlæge satser trecifret millionbeløb på biotekselskab

 Biotekmilliardær på rov hos Amgen

 Biotekmilliardærs immunonkologi-eventyr fortsætter 

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier