MedWatch

Novo Nordisk køber til i Kalundborg

Der er lagt op til udvidelse hos Novo Nordisk i Kalundborg, hvor medicinalgiganten netop har købt ekstra jord op ad sit eksisterende fabriksområde.

Foto: Novo Nordisk

Novo Nordisk får nye udvidelsesmuligheder i Kalundborg.

Det skriver dagbladet Børsen, der citerer Nordvestnyt for, at Novo Nordisk netop har underskrevet en aftale med Kalundborg Kommune om køb af 120.000 kvadratmeter jord i forbindelse med virksomhedens eksisterende areal i Kalundborg.

Jorden, Kåstrup Kalundborg Jorde, ligger umiddelbart nord for Novo Nordisks eksisterende fabriksområde, kun adskilt af jernbanen.

Novo Nordisk kan ifølge Nordvestnyt ikke oplyse de konkrete planer for det nyindkøbte grundareal, men henviser til, at området let vil kunne integreres med virksomhedens øvrige fabriksområde i Kalundborg.

Novo: Vi strammer skruen

Novo investerer milliardbeløb i Hillerød

Novo investerer 500 mio i Hillerød 

Mere fra MedWatch

Analyse: Vigtige rammevilkår hæmmer kliniske forsøg i Danmark

En mere gennemsigtig prissætning, bedre tid og øget adgang til rekruttering af patienter vil kunne styrke vilkårene for kliniske forsøg i Danmark, viser ny analyse. Analysen viser klare potentialer, lyder det fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der er på vej med en ny life science-strategi. 

Regeringens støtteparti ønsker også EU-agentur til Danmark

Radikale Venstre melder sig i koret med Venstre og industrien, som ønsker EU-agentur, der skal koordinere EU’s fremtidige sundhedsberedskab, til Danmark. Enhedslisten er heller ikke afvisende, men foretrækker dansk statslig vaccineproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier