MedWatch

Novo Nordisk køber til i Kalundborg

Der er lagt op til udvidelse hos Novo Nordisk i Kalundborg, hvor medicinalgiganten netop har købt ekstra jord op ad sit eksisterende fabriksområde.

Foto: Novo Nordisk

Novo Nordisk får nye udvidelsesmuligheder i Kalundborg.

Det skriver dagbladet Børsen, der citerer Nordvestnyt for, at Novo Nordisk netop har underskrevet en aftale med Kalundborg Kommune om køb af 120.000 kvadratmeter jord i forbindelse med virksomhedens eksisterende areal i Kalundborg.

Jorden, Kåstrup Kalundborg Jorde, ligger umiddelbart nord for Novo Nordisks eksisterende fabriksområde, kun adskilt af jernbanen.

Novo Nordisk kan ifølge Nordvestnyt ikke oplyse de konkrete planer for det nyindkøbte grundareal, men henviser til, at området let vil kunne integreres med virksomhedens øvrige fabriksområde i Kalundborg.

Novo: Vi strammer skruen

Novo investerer milliardbeløb i Hillerød

Novo investerer 500 mio i Hillerød

Forsiden lige nu

Dansker til tops i Hansa Medical: "Det er meget sjovere at bygge noget op"

Søren Tulstrup sagde tirsdag ja til sit femte job som adm. direktør i medicinalindustrien, da han trådte til som topchef i svenske Hansa Medical. "Jeg kan godt lide forandringer og kraftig vækst," lyder forklaringen fra den tidligere militærmand, der gerne vil sende Hansa Medical ned ad samme sti som Amgen og Shire.

Novo Nordisk om problembarn: Vi kan gøre det til en stærk forretning

Novo Nordisks aktionærer udtrykte generelt tilfredshed med medicinalselskabet på dets generalforsamling torsdag, men flere påpegede også, at der skal ske noget med den pressede biopharm-forretning. Både topchef og bestyrelseformand har stor tro på forretningsdelen, som man ikke har nogen planer om at sælge fra.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier