MedWatch

Valeant afviser opkøbstilbud fra Takeda

Japanske Takeda har fået nej tak til deres købstilbud til canadiske Valeant, der ellers har været overordentligt plaget i de sidste mange måneder på grund af prisstigninger på dets midler.

Afslag, afvist, tilbud, penge, opkøb, nej tak, aftale, handel
Foto: Colourbox

Det canadiske medicinalselskab Valeant Pharmaceuticals takker bestemt nej til et opkøbstilbud fra det japanske medicinalselskab Takeda Pharmaceuticals, der er partner med danske Lundbeck, og investeringsselskabet TPG, skriver Wall Street Journal ifølge Bloomberg News.

Canadierne har haft et forfærdeligt år og har forsøgt at rejse sig igen efter en sag om en mistanke om, at medicinalselskabet kørte med oppumpede priser via en apotekerkæde. Og for nylig fik Valeant ny direktør, Joseph Papa, efter at den tidligere topchef, Mike Pearson, blev bedt om at indgive sin afskedsbegæring, efter at han havde udvist en "upassende adfærd", der skulle bestå i at have afgivet urigtige oplysninger til bestyrelsen og til selskabets revisorer.

Tilnærmelsen fra Takeda-TPG - som ikke indeholder en fast pris på en eventuel overtagelse - blev fremsat før Papa tiltrådte, skriver avisen med henvisning til kilder, der har kendskab til sagen.

Valeant forsøger at fastholde topledelsen med bonus

Toplinje og Brintellix-salget vokser hos Takeda

Nye dokumenter afslører bonusordning mellem Valeant og apotek

Valeant opretter intern priskomité

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier