MedWatch

Valeant afviser opkøbstilbud fra Takeda

Japanske Takeda har fået nej tak til deres købstilbud til canadiske Valeant, der ellers har været overordentligt plaget i de sidste mange måneder på grund af prisstigninger på dets midler.

Foto: Colourbox

Det canadiske medicinalselskab Valeant Pharmaceuticals takker bestemt nej til et opkøbstilbud fra det japanske medicinalselskab Takeda Pharmaceuticals, der er partner med danske Lundbeck, og investeringsselskabet TPG, skriver Wall Street Journal ifølge Bloomberg News.

Canadierne har haft et forfærdeligt år og har forsøgt at rejse sig igen efter en sag om en mistanke om, at medicinalselskabet kørte med oppumpede priser via en apotekerkæde. Og for nylig fik Valeant ny direktør, Joseph Papa, efter at den tidligere topchef, Mike Pearson, blev bedt om at indgive sin afskedsbegæring, efter at han havde udvist en "upassende adfærd", der skulle bestå i at have afgivet urigtige oplysninger til bestyrelsen og til selskabets revisorer.

Tilnærmelsen fra Takeda-TPG - som ikke indeholder en fast pris på en eventuel overtagelse - blev fremsat før Papa tiltrådte, skriver avisen med henvisning til kilder, der har kendskab til sagen.

 Valeant forsøger at fastholde topledelsen med bonus

 Toplinje og Brintellix-salget vokser hos Takeda 

 Nye dokumenter afslører bonusordning mellem Valeant og apotek

 Valeant opretter intern priskomité 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier