MedWatch

Tidligere ALK-chef går ind i spilleselskab

Den fyrede topdirektør i ALK, Jens Bager, er begyndt at kaste sig over bestyrelsesarbejdet. Første selskab er et selskab, der optimerer spillemulighederne for de spilleglade på nettet.

Foto: Alk Abello

Umiddelbart lyder der ikke til at være stort sammenfald mellem allergi-koncernen ALK og virksomheden Better Collective, hvis mission det ifølge virksomhedens hjemmeside er, ”at gøre spil og væddemål underholdenden, gennemsigtige og retfærdige”.

Men ifølge Jens Bager, der måtte forlade ALK efter 16 år som topdirektør i februar, er forskellen faktisk ikke så stor.

”Forretningsprocesserne er de samme. Better Collective er et selskab, der vækster meget og har en meget høj indtjening, og de har spurgt mig, om jeg kunne tænke mig at være med på deres videre rejse, hvor selskabet på et tidspunkt også skal børsnoteres,” forklarer Jens Bager om baggrunden for at han har valgt at gå med i Better Collectives bestyrelse.

Han beskriver Better Collective, som ”et Momondo for on-line spillere”.

”Det henviser spillere til de rigtige steder, hvor de kan få nogle fornuftige odds. Det er ligesom hvis du skal købe en flybillet, så kan du også blive vist det rigtige sted hen,” siger Jens Bager.

Global forretningsplatform

Better Collective havde i 2015 en bruttofortjeneste på 68 mio. kr. mod 47 mio. kr. året før.

”Better Collective er et succesfuldt selskab med en global forretningsplatform, som har store muligheder. Onlinespil er en af de hurtigst voksende industrier for øjeblikket,” pointerer Jens Bager.

Den tidligere ALK-direktør er også bestyrelsesformand for medico-selskabet Ambu, og han sagde allerede tilbage i februar, da han blev gået fra ALK, at bestyrelsesarbejdet var hans nye karrierevej.

”Jeg fokuserer på to ting. Det ene er bestyrelsesarbejde i større børsnoterede selskaber, og den anden er yngre vækstselskaber med store muligheder for at vokse sig endnu større globalt. Det sidste er den forretningsmodel jeg er gået ind i her med Better Collective, men jeg aviser bestemt ikke, at jeg en dag dukker op i en af bestyrelserne i den branche, jeg har trådt mine sko i og stadig gør gennem arbejdet med Ambu,” siger Jens Bager.

Jens Bager: "Muligheden for et andet liv"

Bager vejet og fundet for let

ALK-formand: Umiddelbart lyder det også unfair, men vi skal se på virksomhedens tarv

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier