MedWatch

Investorerne har Pfizer-direktørs ryg

Pfizers nu to fejslagne milliardhandler får ikke investorerne til at skyde skylden på ledelsen. Tværtimod bakker investorerne op om adm. direktør hos Pfizer, Ian Read, og skyder i stedet skylden på "omskrevne regler".

Foto: Matt Dunham/AP/Polfoto/Arkiv

To fejslagne milliardhandler på under to år får ikke investorerne til at tvivle på ledelsen hos Pfizer. Det skriver Biospace. Tværtimod bakker investorerne helt og holdent op om adm. direktør, Ian Read. Investorerne mener i stedet, at de fejlslagne handler skylder omskrevne regler, der blev til netop for at forpurre handlerne med henholdsvis AstraZeneca i 2014 og senest Allergan i 2016.

Blandt andet siger en porteføljemanager fra Columbus Circle Investors, Oliver Marti, til Reuters:

"Read har truffet nogle smarte beslutninger inklusiv Allergan-handlen. Man arbejder med de regler, der er, for at vinde spillet. Uheldigvis har regeringen misbrugt sin myndighed og lavet sine egne regler."

Forsiden lige nu

Analytikere: Ozempic udfordres af nye doser fra rival

Opdateret kl. 15:14: Eli Lilly har kan med højdosisudgaver af sin ugentlige GLP-1-analog, Trulicity, vise sig at blive en seriøs konkurrent til Novo Nordisks Ozempic, vurderer analytikere. Novo selv er ikke bekymret.

Rival-produkt overgår Novos guldæg i klinisk praksis

Data fra den virkelige verden viser, at GLP-1-analogen Trulicity fra Eli Lilly er mere effektiv end både Novo Nordisks Victoza og et produkt fra Astrazeneca. Samtidig har et andet studie vist lovende takter for højere doser af Eli Lillys produkt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier