MedWatch

Investorerne har Pfizer-direktørs ryg

Pfizers nu to fejslagne milliardhandler får ikke investorerne til at skyde skylden på ledelsen. Tværtimod bakker investorerne op om adm. direktør hos Pfizer, Ian Read, og skyder i stedet skylden på "omskrevne regler".

Foto: Matt Dunham/AP/Polfoto/Arkiv

To fejslagne milliardhandler på under to år får ikke investorerne til at tvivle på ledelsen hos Pfizer. Det skriver Biospace. Tværtimod bakker investorerne helt og holdent op om adm. direktør, Ian Read. Investorerne mener i stedet, at de fejlslagne handler skylder omskrevne regler, der blev til netop for at forpurre handlerne med henholdsvis AstraZeneca i 2014 og senest Allergan i 2016.

Blandt andet siger en porteføljemanager fra Columbus Circle Investors, Oliver Marti, til Reuters:

"Read har truffet nogle smarte beslutninger inklusiv Allergan-handlen. Man arbejder med de regler, der er, for at vinde spillet. Uheldigvis har regeringen misbrugt sin myndighed og lavet sine egne regler."

Forsiden lige nu

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Life science-klynger går sammen i nationalt netværk

Fire regionale erhvervsklynger og to innovationsnetværk går sammen med fem universiteter om at styrke det nationale samarbejde om udvikling og test af sundheds- og velfærdsteknologier. Industrien er skeptisk, mens regionernes formand hilser tiltaget velkomment.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier