MedWatch

Investorerne har Pfizer-direktørs ryg

Pfizers nu to fejslagne milliardhandler får ikke investorerne til at skyde skylden på ledelsen. Tværtimod bakker investorerne op om adm. direktør hos Pfizer, Ian Read, og skyder i stedet skylden på "omskrevne regler".

Foto: Matt Dunham/AP/Polfoto/Arkiv

To fejslagne milliardhandler på under to år får ikke investorerne til at tvivle på ledelsen hos Pfizer. Det skriver Biospace. Tværtimod bakker investorerne helt og holdent op om adm. direktør, Ian Read. Investorerne mener i stedet, at de fejlslagne handler skylder omskrevne regler, der blev til netop for at forpurre handlerne med henholdsvis AstraZeneca i 2014 og senest Allergan i 2016.

Blandt andet siger en porteføljemanager fra Columbus Circle Investors, Oliver Marti, til Reuters:

"Read har truffet nogle smarte beslutninger inklusiv Allergan-handlen. Man arbejder med de regler, der er, for at vinde spillet. Uheldigvis har regeringen misbrugt sin myndighed og lavet sine egne regler."

Forsiden lige nu

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet, siden en børsnotering i USA i 2015

Takeda indgår milliardsamarbejde på CNS-området

Takeda får nu mulighed for at gå med i udvikling og kommercialisering af det Cambridge-baserede selskab Wave Life Sciences' pipeline af lægemidler mod neurologiske sygdomme og for at overtage rettigheder til en række prækliniske programmer inden for blandt andet Alzheimers og Parkinsons. Det kan i yderste instans indbringe biotekselskabet et tocifret milliardbeløb i kroner.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier