MedWatch

Investorerne har Pfizer-direktørs ryg

Pfizers nu to fejslagne milliardhandler får ikke investorerne til at skyde skylden på ledelsen. Tværtimod bakker investorerne op om adm. direktør hos Pfizer, Ian Read, og skyder i stedet skylden på "omskrevne regler".

Foto: Matt Dunham/AP/Polfoto/Arkiv

To fejslagne milliardhandler på under to år får ikke investorerne til at tvivle på ledelsen hos Pfizer. Det skriver Biospace. Tværtimod bakker investorerne helt og holdent op om adm. direktør, Ian Read. Investorerne mener i stedet, at de fejlslagne handler skylder omskrevne regler, der blev til netop for at forpurre handlerne med henholdsvis AstraZeneca i 2014 og senest Allergan i 2016.

Blandt andet siger en porteføljemanager fra Columbus Circle Investors, Oliver Marti, til Reuters:

"Read har truffet nogle smarte beslutninger inklusiv Allergan-handlen. Man arbejder med de regler, der er, for at vinde spillet. Uheldigvis har regeringen misbrugt sin myndighed og lavet sine egne regler."

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier