MedWatch

TMJ-ejer i stor fyringsrunde

Den amerikanske medicingrossist McKesson, der ejer den danske grossist Tjellesen Max Jenne, ser sig nødsaget til at fyre mere end 1500 medarbejdere.

væk ud udskifte udskiftning fyring skifte afsked afskedigelse
Foto: Colourbox

Den store amerikanske medicingrossist McKesson har gennemført en "strategisk gennemgang" af sine omkostninger, og det har ifølge BioSpace ført til, at man afskediger 1600 medarbejdere i USA.

McKesson, der ejer den danske grossist Tjellesen Max Jenne, har ifølge BioSpace omkring 70.400 medarbejdere, så fyringsrunden omfatter omkring 4 pct. af medarbejderstaben.

Virksomheden er blevet ramt af at miste en række store kunder, der blandt andet tæller UnitedHealth-divisionen OptumRX.

TMJ-ejer bruger igen milliarder

Grossist opruster for små 30 mia. kr.

TMJ-ejer kommer på nye hænder

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier