MedWatch

PTC trækker canadisk ansøgning tilbage

Det amerikanske biotekselskab PTC Therapeutics har valgt at trække en canadisk registreringsansøgning på selskabets muskelsvindsmiddel tilbage.

Amerikanske PTC Therapeutics slikker stadig sårene efter en afvisning fra de amerikanske sundhedsmyndigheder i sidste måned, og nu har selskabet så valgt at trække en registreringsansøgning til de canadiske myndigheder tilbage.

Det skriver FierceBiotech.

PTC har været udfordret i udviklingen af lægemiddelkandidaten ataluren til mod muskelsvindsygdommen Duchennes muskeldystrofi (DMD), der rammer drengebørn.

Blandt andet har man misset to primære effektmål i to forskellige studier. Det har dog ikke fået PTC til at opgive drømmen om at føre ataluren på markedet og ifølge Fiercebiotech har selskabet planer om at genindsende den canadiske ansøgning med nye resultater fra et fase 3-studie, der blev afsluttet i oktober sidste år.

Endnu en nedtur til muskelsvindsmiddel

PTC leverer lunkne resultater på muskelsvindsmiddel

Medie: Flere selskaber lurer på PTC

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at selskabets hovedaktiv bygger på en opdagelse, der er beskyttet af patentlovgivningen. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier