MedWatch

Google kaster sig over epigenitik

Googles venture-arm satser sammen med en række andre investorer et trecifret millionbeløb på et britisk biotekselskab, der fokuserer på epigenitik.

Det britiske biotekselskab Cambridge Epigenetix får nu en række prominente navne ind i investorkredsen med selskabets serie B-finanseringsrunde.

For ifølge FierceBiotech har GV – det tidligere Google Ventures – ført an i den 21 mio. dollars (141 mio. kr.) store finansiering, der desuden tæller Sequoia Capital og de eksisterende investorer New Science Ventures, Wellcome Trusts Syncona Partners og Cambridge University.

Cambridge Epigenetix udvikler epigenetiske sekventeringsteknologier og blev grundlagt i 2012 som et spin-off-selskab fra University of Cambridge i England. Selskabet fik 5,5 mio. dollars i dets serie A-finansieringsrunde i 2014.

Google satser stort på life science

Medie: Det fokuserer Googles biotekselskab på

Google og Co satser på neuroselskab

Life science-afdeling bliver første nye Google-selskab

Bill Gates investerer i genteknologi

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at selskabets hovedaktiv bygger på en opdagelse, der er beskyttet af patentlovgivningen. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier