MedWatch

Google kaster sig over epigenitik

Googles venture-arm satser sammen med en række andre investorer et trecifret millionbeløb på et britisk biotekselskab, der fokuserer på epigenitik.

Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/POLFOTO/arkiv

Det britiske biotekselskab Cambridge Epigenetix får nu en række prominente navne ind i investorkredsen med selskabets serie B-finanseringsrunde.

For ifølge FierceBiotech har GV – det tidligere Google Ventures – ført an i den 21 mio. dollars (141 mio. kr.) store finansiering, der desuden tæller Sequoia Capital og de eksisterende investorer New Science Ventures, Wellcome Trusts Syncona Partners og Cambridge University.

Cambridge Epigenetix udvikler epigenetiske sekventeringsteknologier og blev grundlagt i 2012 som et spin-off-selskab fra University of Cambridge i England. Selskabet fik 5,5 mio. dollars i dets serie A-finansieringsrunde i 2014.

 Google satser stort på life science

 Medie: Det fokuserer Googles biotekselskab på

 Google og Co satser på neuroselskab

 Life science-afdeling bliver første nye Google-selskab

 Bill Gates investerer i genteknologi 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier