MedWatch

Valeant på nippet til at udnævne tre nye bestyrelsesmedlemmer

Efter at Valeants direktør er vendt tilbage fra sin sygeorlov, bliver der taget fat i det stormombruste canadiske selskab. Selskabet ventes at udnævne tre nye medlemmer til bestyrelsen inden for kort tid.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Efter en længere periode med en sygemeldt topchef, problemer med fejlbogførte tal og årsregnskaber, der skal laves om og en stævning fra den amerikanske uafhængige finansielle vagthund Securities and Exchange Commission (SEC), ruster det canadiske medicinalselskab Valeant nu op i bestyrelsen.

Det skriver Reuters.

Ifølge Reuters kilder handler det om tre nye medlemmer. Den ene fra en af selskabets største investorer, Pershing Square Capital Management, der nu vil spille en mere aktiv rolle i virksomheden. Herfra er det angiveligt Stephen Fraidin, advokat og veteran fra Wall Street.

Det andet medlem bliver højst sandsynligt Fredric Eshelman, som er en gammel kending fra medicinalindustrien, hvor han besidder en lang række bestyrelsesposter og også har været topchef. Blandt andet for Furiex Pharmaceuticals, som han var med til at stifte. Han har også stiftet Eshelman Ventures. Udover de to nævnte skulle der være endnu en unavngiven person på vej ind i bestyrelsen.

Sygemeldt direktør vender tilbage til Valeant

Canadisk medicinalselskab får aktiehug oven på stævning

Valeant skal rette to års regnskabstal

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier