MedWatch

Biotekselskab finder Shkreli-erstatning

Det amerikanske biotekselskab KaloBios har fundet erstatningen til den udskældte Martin Shkreli som ny topchef for selskabet.

Foto: Craig Ruttle/AP/Polfoto

Det bliver Cameron Durrant, der skal forsøge at styre det amerikanske biotekselskab KaloBios på rette kurs. Ifølge BioSpace er han således blevet ny adm. direktør for selskabet, der har stået uden chef siden december sidste år, hvor man valgte at fyre den svindelmistænkte og forhadte Martin Shkreli.

Cameron Durant har været chef for en række biotekselskaber førhen og har også tidligere haft direktørstillinger hos Johnson & Johnson, Pharmacia, GSK og Merck & Co.

Martin Shkreli nåede kun at være chef i KaloBios ganske kort tid. Han købte selskabet i november og indsatte sig selv som topchef, hvilket fik kursen til at stige fra 1 til 39,5 dollars. Men siden han blev anholdt, dykkede kursen kraftigt, og aktien er nu afnoteret fra Nasdaq, samtidig med at det californiske selskab, der fokuserer på at udvikle antistoffer til kræftbehandling, har begæret sig selv konkurs og forsøger at komme på ret kurs igen.

KaloBios appellerer beslutning om afnotering, men er på vej mod konkurs

Nasdaq vil afnotere KaloBios efter Shkreli og Turing fyrer

Medicinalfirma fyrer svindel-mistænkt topchef

Shkreli anholdt af FBI

Shkreli skræmmer igen med nye planer om prisforhøjelser

Shkreli-selskab køber gammelt lægemiddel

Forsiden lige nu

FDA vil lette vejen til markedet for medicin mod Alzheimers

De amerikanske lægemiddelmyndigheder vil lempe kravene til godkendelse af lægemidler mod Alzheimers, fordi forskning viser, at sygdommen indtræder tidligere end hidtil antaget. Lægemiddeludviklingen og godkendelse heraf derfor skal tilpasses derefter, mener FDA-boss Scott Gottlieb.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier