MedWatch

Valeant-direktør forlader selskab med øjeblikkelig virkning

Det stormombruste canadiske medicinalselskab, Valeant, skal på jagt efter en ny direktør for selskabets dermatologiske afdeling.

Foto: /ritzau/AP/Ryan Remiorz

Mens den adm. direktør for canadiske Valeant, Michael Pearson, har rejst sig fra sit sengeleje og har meldt sig klar til at vende tilbage som topchef, har en anden direktør valgt at forlade selskabet. Ifølge FiercePharma drejer det sig om Deb Jorn, der er ansvarlig for Valeants amerikanske afdeling for dermatologi- og gastrointestinalafdeling.

Indtil man har fundet en ny VP bliver stillingen delt mellem Eric Abramson, der er VP for markedsføring af dermatologi og immunologi, mens EVP Ari Kellen kommer til at styre tøjlerne på gastrointestinalafdelingen.

Den Jorn har blandt andet stået i spidsen for lanceringen af de dermatologiske nøgleprodukter Jublia og Luzu. Hun kom til Valeant, da selskabet købte Bausch & Lomb, hvor hun stod i spidsen for global marketing i fem år.

Forsiden lige nu

Dansker til tops i Hansa Medical: "Det er meget sjovere at bygge noget op"

Søren Tulstrup sagde tirsdag ja til sit femte job som adm. direktør i medicinalindustrien, da han trådte til som topchef i svenske Hansa Medical. "Jeg kan godt lide forandringer og kraftig vækst," lyder forklaringen fra den tidligere militærmand, der gerne vil sende Hansa Medical ned ad samme sti som Amgen og Shire.

Novo Nordisk om problembarn: Vi kan gøre det til en stærk forretning

Novo Nordisks aktionærer udtrykte generelt tilfredshed med medicinalselskabet på dets generalforsamling torsdag, men flere påpegede også, at der skal ske noget med den pressede biopharm-forretning. Både topchef og bestyrelseformand har stor tro på forretningsdelen, som man ikke har nogen planer om at sælge fra.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier