MedWatch

Jens Bager og topledelsen i ALK tildeles aktier

Selvom Jens Bager er blevet fyret som direktør i allergikoncernen ALK, ruller der stadig penge ind på kontoen. Både han og resten af topledelsen har fået frigivet aktier.

ALK-Abellós topledelse inklusive selskabets tidligere administrerende direktør, Jens Bager, har fået frigivet aktier som led i deres incitamentsprogram.

Jens Bager modtog den 1. marts i alt 925 aktier til en værdi af 917.896 kr., da betingede aktier, der modner under opsigelsesperioden, er en del af hans fratrædelsesaftale.

Aktierne er incitamentsaflønning fra 2013 og er betinget af, at ALK tre år efter tildelingen har opnået de aftalte målsætninger samt, at ansættelsesforholdet i ALK ikke er sagligt opsagt fra selskabets side.

Forsknings- og udviklingsdirektør Henrik Jacobi modtager 525 aktier til en værdi af 520.968 kr., salgsdirektør Søren Daniel Niegel får 413 aktier til en værdi af 409.828 kr. og finansdirektør Flemming Pedersen har fået sendt 550 aktier til en værdi af 545.776 kr. til sit aktiedepot.

Endelig har det medarbejdervalgte bestyrelsesmedlem Andreas Slyngborg Holst modtaget 113 aktier til en værdi af 112.132 kr.

ALK når på ny milepæl på børsmarkedet

Bager køber ALK-aktier for millionbeløb

Jens Bager: "Muligheden for et andet liv"

Bager vejet og fundet for let

Forsiden lige nu

Novartis-skandale når den græske regering

Anklagerne om at Novartis har bestukket embedsmænd for at få markedsfordele i Grækenland har nu udviklet sig til en politisk skandale, hvor beskyldninger og sagsanlæg fyger gennem luften mellem politiske modstandere.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier