MedWatch

Bayer erkender sejt træk på bløderområdet

Tyske Bayer erkender, at det kommer til at tage tid at vinde markedsandele med selskabets nyligt godkendte blødermiddel Kovaltry.

Man er bestemt glad for denne uges europæiske godkendelse af blødermidlet Kovaltry hos Bayer, men man forventer ikke et salgsoptag, der kommer til at vælte nogen bagover.

Sådan lyder meldingen fra Hansjoerg Duerr ifølge FiercePharmaMarketing. Han er øverste ansvarlig for marketing i Bayers hæmatologi-forretning.

"Det er ikke et marked, hvor du kan se den slags optagsrater, du ser i onkologi. Hvis folk er meget tilfredse med deres nuværende produkt, er det et skridt ind i det ukendte," siger han.

Man tror på dog på, at Kovaltry vil komplementere det aldrende hæmofili A-middel Kogenate. Kovaltry skal nemlig tages færre gange end Kogenate - midlet er godkendt til injicering to eller tre gange om ugen. Netop porteføljetankegangen skal være drivende for selskabet, der konkurrerer på området med blandt andre Biogen, Novo Nordisk og Baxalta.

Bayer får godkendt bløderprodukt i EU

Markant toplinjevækst hos Bayer drevet af opkøb og nye midler

Novo-direktør glad for produkt, men ærgerlig over forsinkelse

Anbefalinger til Bayers blødermidler

Baxalta får godkendt nyt blødermiddel i USA

Svensk Novo-rival får godkendt blødermedicin i EU

Forsiden lige nu

Dansk-stiftet biotekselskab tynget af massiv gæld

Dansk-stiftede Egalet, som har rykket sit hovedkvarter til USA og er børsnoteret på Nasdaq i New York, kæmper med en gæld, der er tre gange så høj som selskabets markedsværdi. Det viser en gennemgang foretaget af EP Vantage.

Rekordhøjt salg for Novo-opkøb

Medicinalselskabet Xellia Pharmaceuticals, der har hovedsæde i Danmark og Novo Holdings som ejer, byder endnu en gang på vækst – faktisk den højeste i selskabets historie. Og der bliver god brug for pengene, for 2018 byder på store investeringer.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier