MedWatch

Nuevolutions stifter vil ikke bukke under i patentsag

Det blev Henrik Pedersen, som fik medhold, da Sø- og Handelsretten kom frem til en afgørelse i patentstriden mellem ham og hans tidligere selskab, Nuevolution. Han er dog forberedt på, at sagen ikke er slut endnu, og at Nuevolution vil anke dommen.

Foto: Privatfoto

Stifteren af biotekselskabet Nuevolution, Henrik Pedersen, er vældig tilfreds med mandagens kendelse i den patentstrid, som kører mellem ham og hans tidligere selskab. For Sø- og Handelsrettens afgørelsen faldt nemlig ud til hans fordel.

Det betyder dog ikke, at Henrik Pedersen kan slappe af, for Nuevolution har allerede meldt, at selskabet vil fortsætte sagen. Han er dog begyndt at overveje planerne om et erstatningskrav i millionklassen af sin modstander.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier