MedWatch

Aktiefond: Genmab når snart over kurs 1000

I 2016 vil Genmabs aktiekurs ryge over 1000, spår den norske aktiefond, Delphi Funds, i dagens udgave af Børsen.

Foto: Genmab/ PR

Selvom det er gået ned ad bakke i starten af året for Genmabs aktiekurs, så bliver 2016 alligevel nok det år, hvor biotekvirksomhedens aktie når over kurs 1000. Det mener den norske aktiefond, Delphi Funds i dagens udgave af dagbladet Børsen.

Delphi Funds, der var Norges bedste aktefond i 2015 med et afkast på over 45,8 pct. har mere end 400 mio. norske kr. investeret i Genmab.

Øyvind Fjell, porteføljemanager i Delphi Nordic fremhæver over for Børsen, at han ser flere kurstriggere i Genmab i den kommende tid. Blandt andet muligheden for, at det store håb, knoglekræftsmidlet, Darzalex, kan overgå fra i stedet at administreres fra drop til at kunne gives med kanyle.

Derudover vil der komme resultater i løbet af året fra senfaseforsøg med Darzalex.

Børsen skriver også, at det amerikanske finanshus Jeffries estimerer, at Darzalex vil kunne nå et topsalg på 8,5 mia. dollars, altså over 55 mio. kr.

Genmab belønnes mildt for pænt regnskab

Darzalex-salg skal holde hånden under Genmabs næste vinder

Analytiker om Genmab: Lægemiddelhåb indfrier alle forventninger

Flot start til Genmabs kræftmiddel i USA

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier