MedWatch

Kina lokker biotektalenter tilbage

En øget indsats fra den kinesiske stat for at få biotektalenterne til at vende tilbage til Kina ser ud til at have virket.

Foto: Colourbox

Kina har gjort en indsats for at få lokket alle de talentfulde biotekfolk tilbage til hjemlandet, og ifølge FierceBiotech ser det nu ud til at være lykkes til en vis grad.

Chinese Academy of Sciences har således ifølge vice President, Science and Technology, på University City Science Center, Christopher Laing, formået at øge antallet af videnskabelige artikler markant, og skulle således ligge på samme niveua som det anerkendte Max Planck Institute of Biochemistry i München.

Derudover skulle eksempelvis Sichuan University have formået at hæve antallet af de såkaldte Scientific Citation Index-publikationer produceret af dets fakultet fra 2000 i år 2009 til 3000 i 2013.

Årsagen til denne fremgang skulle ifølge Christopher Laing være de investeringer i talent, som disse organisationer foretager - og det bringer især kinesisk talent tilbage til hjemlandet.

Kina vil accelerere egen lægemiddelindustri

Novo-topchef kan mærke presset i Kina

Kina slår ned på den lokale medicinalindustri

Kina skærper blikket på kliniske forsøg

Kina vil konsolidere sundhedsdækning

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier