MedWatch

Mercks indiske samarbejde er slut

Verdens femtestørste generikaproducent og Merck har lukket selskabernes joint venture ned, og en engang betragtelig generikasatsning er nu reduceret til to midler.

Foto: Rafiq Maqbool/AP/POLFOTO/arkiv

Amerikanske Merck og indiske Sun Pharmaceutical Industries har ifølge Reuters lukket deres joint venture-selskab ned. Dermed slutter et fem år langt samarbejde, der startede ud med en ambition om at udvikle mærkevare-generika til de nye vækstmarkeder.

Samarbejdet slutter på grund af "ændrede prioriteter" for begge selskaber.

Verdens femtestørste generikaproducent og Merck vil dog fortsat samrabejde om at markedsføre diabetesmidlet sitagliptin, kendt under mærket Januvia, og en aftale om Mercks eksperimenterende hudsygdomsmiddel, tildrakizumab, fortsætter også.

Indisk medicinalkæmpe køber skandaleramt konkurrent

Problemerne fortsætter for indisk flagskib

Indisk medicinmilliardær på opkøbsjagt

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier