MedWatch

Johnson & Johnson Innovation går under 5 pct. i Genmab

Amerikanske Johnson & Johnson Innovation har solgt ud af sine aktier i danske Genmab. Yderligere 1,1 mio. aktier i Genmab skal sælges i forbindelse med en såkaldt afdækningstransaktion.

Amerikanske Johnson & Johnson Innovation har solgt ud af sine Genmab-aktier og ejer nu under 5 pct. af den samlede aktiekapital i selskabet. Det betyder samtidig, at det ikke længere storaktionær, oplyser Genmab i en meddelelse.

Salget skal ses i lyset af, at Johnson & Johnson Innovation fredag oplyste, at det ville sælge op til 600.000 aktier i en såkaldt accelereret bookbuilding, hvor den amerikanske storbank Goldman Sachs stod for at afhænde aktierne.

I alt skal Goldman Sachs står for at sælge 1,7 mio. aktier i det danske biotekselskab Genmab. Det skrev Bloomberg News sent torsdag eftermiddag.

De første 600.000 er altså blevet solgt af Johnson & Johnson og de øvrige 1,1 mio. aktier sælges i forbindelse med en såkaldt afdækningstransaktion, som er aftalt med Genmabs partner Johnson & Johnson.

Forsiden lige nu

2017 var et rekordår for kapitalrejsninger i Skandinavien

Skandinaviske life science-selskaber rejste ligeså mange penge i 2017 som i de tre foregående år tilsammen, viser en ny rapport fra svenske Industrifonden. Sverige førte ikke overraskende an, men der var også fremgang at spore i Danmark og Norge.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier