MedWatch

To amerikanske biotekbørsnoteringer giver håb

To amerikanske børsnoteringer af biotekselskaber har brudt tørken på den anden side af Atlanten og giver håb om mere.

Så kom de første amerikanske biotekbørsnoteringer i 2016 - ja faktisk de første børsnoteringer i det hele taget på den anden side af Atlanten.

Der er ifølge FierceBiotech tale om dels det amerikanske biotekselskab Editas Medicine og det kinesiske biotekselskab BeiGene, der ramte hver sin ende af det forventede mål.

Editas, der håbede at rejse 120 mio. dollars, endte med 94,4 mio. dollars via et salg af 5,9 mio. aktier til 16 dollars. Denne endelige pris kommer således ind i bunden af selskabets forventede interval og værdisætter Editas til omkring 576 mio. dollars. Det Cambridge-baserede selskab satser som et af de første på en lovende ny teknologi til redigering af gener kaldet Crispr/Cas9, ofte omtalt blot som Crispr.

Kinesiske BeiGene, der blandt andet samarbejder med tyske Merck om udviklingen af et kræftmiddel, hentede 158,4 mio. dollars ved en af prisfastsættelse af 6,6 mio. ADS'er til 24 dollars stykket, og ramte dermed toppen af sit forventede mål.

Dermed er mere end 60 dages tørke afsluttet for de amerikanske bioteknoteringer, og det kan ifølge FierceBiotech give investorerne håb om mere, efter at biotekværdiansættelserne er faldet stort siden november måned.

Genselskab hæver mål for børsnotering

Tyske Merck i kinesisk kræftsamarbejde

Schweizisk biotekselskab dropper milliardnotering i USA

Genteknologi-selskab gør klar til børsnotering

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier